flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-комерційна виробничо-торговельна фірма «Висмут», м. Донецьк!

16 квітня 2018, 16:55

Відповідно до Указу Президента України від 14 листопада 2014 року № 875/2014 «Про рішення ради національної безпеки і оборони України від 04 листопада 2014 року «Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях»  та Розпорядження Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2014 № 1085-р «Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення» (зі змінами), ПАТ«Укрпошта» інформує про перелік населених пунктів Донецької та Луганської областей на/з територію(ї) яких не здійснюється пересилання пошти та перелік відділень поштового зв’язку де послуги поштового зв’язку тимчасово не надаються або надаються з певними обмеженнями.

За інформацією ПАТ «Укрпошта» (https://ukrposhta.ua/robota-ukrposhti-v-doneckij-ta-luganskij-oblastyax/) станом на 15.03.2018 м. Донецьк входить до переліку населених пунктів Донецької та Луганської областей на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження та ПАТ «Укрпошта» не здійснює пересилання пошти.

У відповідності до ч.1 ст. 1-1. Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" (зі змінами та доповненнями) якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться в районі проведення антитерористичної операції, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання.      

Враховуючи зазначене вище, суд повідомляє, що ТОВ Науково-комерційна виробничо-торговельна фірма «Висмут» (м. Донецьк) звернулося з позовом до ТОВ фірма «Лакс» (м. Ніжин) про  стягнення 17846 грн. 94 коп.

Ухвалою Господарського суду Чернігівської області від 26 березня 2018 року у справі № 905/388/18 позовну заяву залишено без руху.

Ухвалою Господарського суду Чернігівської області від 16 квітня 2018 року у справі № 905/388/18 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, за правилами спрощеного позовного провадження.

Розгляд справи по суті призначено на 14 травня 2018 року, на 09год. 30хв. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Чернігівської області за адресою: проспект Миру 20,  м. Чернігів, 14000, зал судових засідань №  305.

Позивачу - ТОВ Науково-комерційна виробничо-торговельна фірма «Висмут», відповідно до статті 166, 251 Господарського процесуального кодексу України, протягом п'яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву надіслати (надати) до суду відповідь на відзив відповідача із доказами направлення її відповідачу, у якій викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень та мотиви їх визнання або відхилення. Надати для огляду оригінали доданих до позовної заяви доказів.

Запропоновано позивачу ­- ТОВ Науково-комерційна виробничо-торговельна фірма «Висмут», у строк до 10.05.2018, у разі наявності, надати суду додаткові документи, що стосуються предмету заявлених позовних вимог; додаткові заяви, клопотання щодо суті спору.

Викликано у судове засідання уповноважених представників позивача - Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-комерційна виробничо-торгівельна фірма “ВИСМУТ”.

Інформацію щодо справи можна одержати зі сторінки на офіційному веб-порталі «Судова влада України»: http://www.court.gov.ua або в Єдиному державному реєстрі судових рішень : http://www.reyestr.court.gov.ua.