flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд Чернігівської області повідомляє Синицю Юрія Вячеславовича про залишення заяви без руху

12 січня 2021, 16:36

Господарський суд Чернігівської області в порядку ст. 120-121 Господарського процесуального кодексу України, у судовій справі №927/1217/20 за заявою боржника  Синиці Юрія Вячеславовича про відкриття провадження у справі про неплатоспроможність

ПОВІДОМЛЯЄ

боржника - Синицю Юрія Вячеславовича про те, що суд ухвалою від 22.12.2020 заяву Синиці Юрія Вячеславовича про відкриття справи щодо неплатоспроможності фізичної особи залишив без руху.

         Суд встановив Синиці Юрію Вячеславовичу строк - десять днів з дня вручення ухвали суду, на усунення недоліків заяви шляхом повторного подання до суду електронного документа, надісланого через підсистему “Електронний суд”, з назвою "Особисті Синиця.pdf" користувачем  Синицею Юрієм Вячеславовичем.

         Суд роз’яснює заявнику, що в разі не усунення всіх недоліків у встановлений судом строк, заява вважається неподаною і повертається заявнику згідно з ч.4 ст.174 Господарського процесуального кодексу України та ст. 38 Кодексу України з процедур банкрутства.

         Заявнику роз’яснюється, що  суд, з врахуванням наданих документів, може повторно залишити без руху заяву про відкриття провадження у справі з підстав, передбачених статтею 174 Господарського процесуального кодексу України.

 

         З текстом ухвали Господарського суду Чернігівської області від 22.12.2020 року у справі № 927/1217/20 можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ .