flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-комерційна виробничо-торговельна фірма «Висмут», м. Донецьк!

26 березня 2018, 16:02

Відповідно до Указу Президента України від 14 листопада 2014 року № 875/2014 «Про рішення ради національної безпеки і оборони України від 04 листопада 2014 року «Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях»  та Розпорядження Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2014 № 1085-р «Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення» (зі змінами), ПАТ«Укрпошта» інформує про перелік населених пунктів Донецької та Луганської областей на/з територію(ї) яких не здійснюється пересилання пошти та перелік відділень поштового зв’язку де послуги поштового зв’язку тимчасово не надаються або надаються з певними обмеженнями.

За інформацією ПАТ «Укрпошта» (https://ukrposhta.ua/robota-ukrposhti-v-doneckij-ta-luganskij-oblastyax/ ) станом на 15.03.2018 м. Донецьк входить до переліку населених пунктів Донецької та Луганської областей на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження та ПАТ «Укрпошта» не здійснює пересилання пошти.

У відповідності до ч.1 ст. 1-1. Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" (зі змінами та доповненнями) якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться в районі проведення антитерористичної операції, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання.      

Враховуючи зазначене вище суд повідомляє, що ТОВ Науково-комерційна виробничо-торговельна фірма «Висмут» (м. Донецьк) звернулося з позовом до ТОВ фірма «Лакс» (м. Ніжин) про  стягнення 17846 грн. 94 коп.

Ухвалою Господарського суду Чернігівської області від 26 березня 2018 року у справі № 905/388/18 позовну заяву залишено без руху. Запропоновано позивачу  протягом  10 днів з дня вручення ухвали суду усунути недоліки позовної заяви від 14.02.2018 №9 та роз’яснено, що у відповідності до ч. 4 ст. 174 Господарського процесуального кодексу України в разі не усунення  ним всіх недоліків позовної заяви  у встановлений судом строк, заява вважається неподаною і повертається особі, що звернулася із  позовною заявою.

Інформацію щодо справи можна одержати зі сторінки на офіційному веб-порталі «Судова влада України»: http://www.court.gov.ua або в Єдиному державному реєстрі судових рішень : http://www.reyestr.court.gov.ua.