flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори суддів та працівників апарату господарського суду Чернігівської області з нагоди відзначення Дня працівників суду

13 грудня 2013, 09:53
12 грудня 2013 року у приміщенні господарського суду Чернігівської області відбулись урочисті збори суддів та працівників апарату суду з нагоди відзначення Дня працівників суду. Голова суду Шестак В.І. привітав усіх присутніх з професійним святом та побажав міцного здоров’я, терпіння та наснаги в роботі, добробуту та затишку в оселях!
На зборах було оголошено подяки Голови господарського суду Чернігівської області керівнику апарату суду Полагенько Галині Володимирівні, заступнику керівника апарату суду Свиридовій Марії Михайлівні, начальнику відділу інформаційно-технічного забезпечення та статистики Галушко Владиславу Васильовичу та головному спеціалісту відділу інформаційно-технічного забезпечення та статистики Гарбар Вікторії Іванівні.
 
 
      Також урочисті збори пройшли і в Апеляційному суді Чернігівської області, на які були запрошені голови місцевих судів області, судді апеляційного, окружного адміністративного та господарського судів, керівники правоохоронних органів області, а також керівники обласних установ та організацій. Із вітальним словом на зборах виступив Шестак В.І. та вручив судді господарського суду Чернігівської області Цимбал-Нарожній Марині Петрівні – нагрудний Знак Вищого господарського суду України «Почесний працівник господарського суду України», подяки Голови Вищого господарського суду України помічникам суддів Чепурній Ользі Валеріївні, Шабелюку Ігорю Володимировичу та провідному спеціалісту канцелярії Овчаренко Руслані Володимирівні, а також начальнику планово-фінансового відділу Микитченко Інзі Вацлівні Почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету.