flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

07 березня 2014, 09:16
06 березня 2014 року в господарському суді Чернігівської області відбувся День відкритих дверей, в якому прийняли участь студенти Чернігівського кооперативного технікуму, котрі навчаються на спеціальності «Правознавство». Вказаний захід був проведений на виконання рішення Ради суддів господарських судів від 23.01.2014 № 280 про затвердження Рекомендованих заходів з оприлюднення господарськими судами інформації про діяльність у 2014 році та строків їх виконання.
Під керівництвом керівника апарату суду Полагенько Г.В. для студентів була проведена оглядова екскурсія в приміщенні господарського суду Чернігівської області.
Молодь завітала до бібліотеки, залів судових засідань, відділу кадрів, а також інформаційно-технічного забезпечення та статистики. Екскурсанти ознайомилися з інформаційними стендами, побували в робочих кабінетах судді, помічників суддів та секретарів судових засідань.
На завершення екскурсії заступник голови суду Фесюра М.В. розповів студентам про історію створення системи господарських судів України, їх структуру, а також особливості роботи господарського суду Чернігівської області.